Eexterveense Courant

Als je de Eexterveense Courant (EC) graag in je mailbox wilt ontvangen, vul dan je naam en mailadres aan de rechterkant van deze pagina in.

De EC is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelangen Eexterveen. De redactie bestaat uit een aantal vrijwilligers die elke 14 dagen de kopij verzamelen en gereedmaken voor productie van de Eexterveense Courant. De digitale EC verschijnt op de maandag of dinsdag. Bij feestdagen, rond de jaarwisseling en in de zomervakantie kan worden afgeweken van de 2-wekelijkse frequentie. Een aantal inwoners ontvangt een papieren versie, deze wordt uiterlijk de donderdag na het verschijnen van de digitale versie bezorgd.

De EC is bedoeld voor mededelingen van en voor de inwoners en verenigingen in Eexterveen.

Kopij kan per e-mail aangeleverd worden bij de redactie. Dit e-mail adres is: ec@eexterveen.com. Alle ingeleverde kopij moet voorzien zijn van de naam (en evt. vereniging) van de afzender.

Tevens kunnen tegen betaling (commerciële) mededelingen/advertenties worden geplaatst, echter i.v.m. beperkte ruimte hebben de verenigingsmededelingen voorrang voor plaatsing.  Wilt u meer informatie over het plaatsen van een advertentie of over de kosten ? Neemt u dan contact op met Vereniging Dorpsbelangen via dorpsbelangen.eexterveen@gmail.com