Header

De Eexterveense Courant is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelangen Eexterveen. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud en juistheid van de berichten die in de Eexterveense Courant zijn opgenomen. De papieren nieuwsbrief verschijnt meestal iedere 14 dagen (digitaal op maandag, op papier zo snel mogelijk daarna) of zoveel vaker als nodig is.
Inhoud kan via e-mail worden aangeleverd bij ec@eexterveen.com,
uiterlijk de maandag voorafgaand aan het verschijnen van deze nieuwsbrief voor 18.00 uur.

Vereniging Dorpsbelangen Eexterveen
www.eexterveen.com

Het paasvuur is afgelast !

Vanmiddag heeft de gemeente ons laten weten dat het paasvuur is afgelast. Hieronder het persbericht van de gemeente Aa en Hunze:

Ook in Aa en Hunze geen paasvuren

Ook in de gemeente Aa en Hunze worden de paasvuren afgelast. Het risico is te groot. De gemeente stelt de paasvuren niet uit, maar ruimt de paasbulten op. Het risico is de komende week onverminderd hoog, waardoor aansteken op een later moment evengoed onverantwoord is. De gemeente is momenteel in gesprek met de organisatoren van de paasvuren om het opruimen van de paasvuren af te stemmen.

Paasvuurtakken klaar staan?

Heeft u takken klaar staan om naar een paasbult te brengen? Speciaal voor paasvuurtakken is vrijdagmiddag 19 april tussen 12.30 en 16.00 uur het afvalbrengstation geopend. U kunt uw paasvuurtakken daar dan gratis afleveren.

Let op! Het afvalbrengstation is deze vrijdagmiddag alleen geopend om paasvuurtakken te brengen

 

Paasactiviteiten in Eexterveen:

1e paasdag: Eieren zoeken voor alle kinderen van 0 t/m groep 7.

Aanvang 10.00 uur op het sportveld achter de school. (deelname gratis)

2e paasdag: Noten schieten vanaf 10.30 uur in het Dorpscentrum.

n.b. de paaslunch op 1e paasdag in 't Klein Genoegen is vol !

Verschijningsdata Eexterveense Courant

De Eexterveense Courant verschijnt op de volgende data (wijzigingen voorbehouden) 22 april, 6 mei, 20 mei, 10 juni, 24 juni en de laatste voor de zomervakantie op 8 juli.