header
De Eexterveense Courant is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelangen Eexterveen. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud en juistheid van de berichten die in de Eexterveense Courant zijn opgenomen. De papieren nieuwsbrief verschijnt meestal iedere 14 dagen (digitaal op maandag, op papier zo snel mogelijk daarna) of zoveel vaker als nodig is.
Inhoud kan via e-mail worden aangeleverd bij ec@eexterveen.com,
uiterlijk de maandag voorafgaand aan het verschijnen van deze
nieuwsbrief voor 18.00 uur.

Vereniging Dorpsbelangen Eexterveen
www.eexterveen.com

Agenda

24 oktober Oud papier
2 november De EC verschijnt

De agenda is volledig te zien op de website via deze link. Mis niks van de activiteiten en kijk regelmatig in de agenda. De agenda wordt regelmatig vernieuwd.
Wilt u ook uw activiteiten vermeld hebben in de agenda? Stuur dan een e-mail naar ec@eexterveen.com.

Bericht van de redactie

Een deel van de kopij is in onze spam box gekomen. Hierbij de missende stukken.

De volgende EC verschijnt op 2 november 2020. Copy voor de EC kan per e-mail worden gestuurd naar het mailadres ec@eexterveen.com. Copy moet binnen zijn voor 18.00 uur op de verschijningsdatum (zie in de kop van deze courant). De EC zal het tweede halfjaar, onder voorbehoud, verder verschijnen op: 16 november, 30 november, 14 december en 11 januari 2021.
logo-spes
Korfbal
Trainingstijden in de zaal Eexterveen m.i.v. woensdag 21-10-20
Woensdag:
Welpen, D en E-jeugd 18:00 – 19:00 olv Rika Pepping, Rolina Esschendal en Jos Meertens
C- jeugd 18:00 – 19:00 olv Rika Pepping, Rolina Esschendal en Jos Meertens B-jeugd 19.00 – 20.00 olv Jantinus Esschendal en Roelof de Jonge
Donderdag:
SPES 1 19.45 – 20.45 olv Sharee Venema
Vanwege de huidige corona maatregelen wordt er op dit moment niet getraind door SPES 1
  • Gebruik voor en na de training de desinfectie middelen!!
  • De kleedkamers mogen niet worden gebruikt
Op dit moment is er nog niet bekend hoe de veldcompetitie wordt afgerond en hoe de zaalcompetitie er uit gaat zien. We wachten op informatie van de KNKV

Sportvereniging SPES doet mee met Rabo ClubSupport 2020!
Tot zondag 25 oktober mag je nog jouw stemmen uitbrengen.
Je mag als lid van Rabobank Assen en Noord-Drenthe 5 stemmen uitbrengen; maximaal 2 stemmen op één vereniging en de overige 3 stemmen kun je verdelen over 3 andere deelnemende verenigingen. Wij hopen dat je jouw 2 stemmen op Sportvereniging SPES gaat uitbrengen. SPES wil graag een tumblingbaan aanschaffen. Onze kinderen beleven hier veel plezier aan.
Let op! Dit jaar stemmen leden via de Rabobank App of internetbankieren.

De Grote Clubactie
T/m eind oktober gaan onze jeugdleden niet met geld over straat en worden de loten verkocht per 'eenmalige machtiging'.
Als iemand een lot wil kopen, vult deze persoon op dat lot zijn/haar naam en bankrekening in. Het is belangrijk dat deze persoon ook zijn handtekening zet. De kosten van het lot/de loten worden vervolgens eenmalig van de bankrekening van de koper afgeschreven. Op het bankafschrift van de koper komt het lotnummer te staan.
Dit jaar zetten we ons in voor een tumblingbaan voor bij de gymlessen. Alle kinderen van de gymlessen zijn reeds bekend met deze luchtbaan, omdat we op dit moment één in bruikleen hebben. Hoe gaaf zal het zijn als we er straks een voor ons zelf hebben!
Eén lot kost € 3,-- waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.
Wilt u als bedrijf een bijdrage doen? Dat kan, hiervoor hebben wij een Superlot. Dit lot kost
€ 150,-- en vertegenwoordigt 50 loten, dus ook 50 kansen op de hoofdprijs.
Ook hiervan gaat er uiteraard 80% naar de vereniging. Dit betekent voor het Superlot dus
€ 120,-- als bijdrage voor onze tumblingbaan!
Superloten kunnen aangevraagd worden bij Annelies Appelhof of Ingrid Kors (appelhofannelies@gmail.com of ingrid@kors9.nl of 06 16 777 172).
Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen meedoen! We gaan er met z'n allen vol voor en hopen ons doel (de tumblingbaan) te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

De lotenboekjes voor de Grote Clubactie kunnen uiterlijk zaterdag 31 oktober worden ingeleverd bij Ingrid of juf Diana. Indien er meer dan 20 loten zijn verkocht, kun je een kortingsbon krijgen.

Oud papier
Komende zaterdag 24 oktober wordt er oud papier gehaald. Wilt u ervoor zorgen dat het om 12.00 uur gebundeld bij de weg staat? Alvast dank namens onze helpers.

Oud ijzer
Op zaterdag 7 november wordt oud ijzer gehaald. Zorg ervoor dat het om 12.00 uur bij de weg staat. Grote stukken graag van te voren aanmelden via secretariaat@svspes.nl.