header
De Eexterveense Courant is een uitgave van de Vereniging Dorpsbelangen Eexterveen. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud en juistheid van de berichten die in de Eexterveense Courant zijn opgenomen. De papieren nieuwsbrief verschijnt meestal iedere 14 dagen (digitaal op maandag, op papier zo snel mogelijk daarna) of zoveel vaker als nodig is.
Inhoud kan via e-mail worden aangeleverd bij ec@eexterveen.com,
uiterlijk de maandag voorafgaand aan het verschijnen van deze
nieuwsbrief voor 18.00 uur.

Vereniging Dorpsbelangen Eexterveen
www.eexterveen.com
eexterveen logo

Dorpsbelangen Eexterveen

Onze NLdoet activiteiten op zaterdag 14 maart gaan niet door. Het Oranje Fonds dat NLdoet organiseert, heeft geadviseerd om alle vrijwilligersklussen op te schorten vanwege het coronavirus.

Stichting Dorpscentrum Eexterveen en Dorpsbelangen Eexterveen

De landelijke finale van Kern met Pit op zaterdag 28 maart gaat vanwege het coronavirus niet door. De ‘Gouden Pit’ wordt wel uitgereikt, maar dan waarschijnlijk in september. We komen weer in de lucht als de exacte datum bekend is, want we zijn nog steeds van plan om met een volle bus naar Amersfoort af te reizen.

U kunt nog steeds stemmen
Het stemmen gaat voorlopig wel gewoon door! Heeft u al gestemd? Heel fijn, want uw stem gaat niet verloren. Die blijft staan tot in september.

Via deze link gaat u naar het online stemformulier https://docs.google.com/forms/d/1f4QDZPo8kaL0LAqCHn6m9-743FJjWO7HaubfxjGwrXc/viewform?edit_requested=true
Vul uw mailadres in en vink dan ‘Onse toen’ aan. U mag 1x per mailadres stemmen. Heeft u meerdere mailadressen? Dan kunt u ze allemaal gebruiken!

Huiskamer in het dorpscentrum

In verband met het Coronavirus wordt nationaal geadviseerd aan (kwetsbare) mensen om sociale contacten tot 1 april as. te beperken.

Het beleid van Tinten en Impuls is dat we alle Huiskamers t/m 31 maart cancelen.

Na deze datum kijken we of de Huiskamers weer door kunnen gaan, maar dat hangt af van het landelijk beleid, het beleid van de gemeente Aa en Hunze en Tinten.